Wie is Emily?

Koken, lekker eten, leuke adresjes testen, ik denk dat het wat in mijn bloed zit. Mijn bomma heeft het kookgen met veel enthousiasme doorgegeven aan mijn papa, die het op zijn beurt dan weer doorgaf aan beide dochters.
Al sinds mijn kindertijd is samen koken en eten mijn favoriete moment van de dag. Nu sta ik bekend als een echte "food addict", die denkt, schrijft, leest en praat over eten allerhande, (soms) tot mijn familie er zot van wordt! Niks leuker dan op zondag een hele dag te koken, kookboeken lezen, bakken en dan familie, vrienden of -vroeger- de collega's trakteren op de resultaten.

Ik droomde er als klein meisje dan ook al van om een gezellig lunchadresje te openen. Koken, bakken en gasten ontvangen, ik doe het allemaal enorm graag. Hoewel ik op een totaal ander gebied mijn studies volbracht en werkzaam was, bleef het kriebelen. Toen dit pand vrijkwam, wist ik dat het nu of nooit was om mijn grote droom waar te maken. Na kort beraad waagde ik de sprong, met veel enthousiasme en steun van mijn man Dries en mijn familie.

"Wish it, Dream it, Do it"